Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Čistač klima uređaja

Nanoteh sredstvo za dezinfekciju i čišćenje klima uređaja

Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja razvijeno je na alkoholnoj bazi s jakim površinskim oksidansom koji trenutno uklanja sve bakterije i razgrađuje nečistoće. Proizvod je razvijen i proizvodi se u Hrvatskoj. Registriran je i odobren od strane Ministarstva zdravstva.

Implementirane nano čestice srebra i silicij dioksida ovom biocidu daju novu dimenziju, produženo antiseptično djelovanje na potpuno prirodan i vrlo učinkovit način, baziran na nanotehnologiji.

Mirisna eterična ulja citrusnih plodova i mentol osvježiti će prostor nakon upotrebe Nanoteha za klima uređaje i djelovati povoljno na raspoloženje.

Nanoteh čistač klima uređaja svrstava se u ekološke proizvode, ne sadrži sintetične mirise i boje, a djelovanje mu je potpuno bezopasno za ljude i okoliš. Dostupna su pakiranja 200 ml, 500 ml i 5 litara.


Nanoteh sredstvo za dezinfekciju i čišćenje auto klima uređaja i ventilacijskog sistema 200 ml

Nanoteh za auto klime idealno je sredstvo za čišćenje i dezinfekciju filtera kabine i sistema ventilacije u automobilima. Produženo djelovanje nano čestica omogućiti će protok čistog zraka uz ugodan miris.

Sredstvo uništava 99,99% bakterija i virusa i razvijeno je na prirodnoj osnovi.

pakiranje: 200 ml, plastična bočica s raspršivačemNanoteh sredstvo za dezinfekciju i čišćenje klima uređaja, ventilacija i filtera kuhinjskih napa 500 ml

Nanoteh sredstvo za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja idealno je za korištenje u kućanstvu. Odlični rezultati postižu se pri dezinfekciji filtera kuhinjskih napa, ventilacijskih filtera i otvora, a prvenstveno je razvijeno za dezinfekciju filtera klima uređaja. Produženo djelovanje nano čestica omogućiti će protok čistog zraka uz ugodan miris.

Sredstvo uništava 99,99% bakterija i virusa i razvijeno je na prirodnoj osnovi.

pakiranje: 500 ml, plastična boca s raspršivačem


Nanoteh sredstvo za dezinfekciju i čišćenje klima uređaja 5 litara

Nanoteh sredstvo za čišćenje i dezinfekciju klima uređaja idealno je za profesionalne korisnike. Odlični rezultati postižu se pri dezinfekciji filtera kuhinjskih napa, ventilacijskih filtera i otvora, a prvenstveno je razvijeno za dezinfekciju filtera klima uređaja. Produženo djelovanje nano čestica omogućiti će protok čistog zraka uz ugodan miris.

Sredstvo uništava 99,99% bakterija i virusa i razvijeno je na prirodnoj osnovi.

pakiranje: 5 l, plastični kanister